FBO

PELUANG JANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN
FINGO E-COMMERCE

MILIKI E-HYPERMART ANDA SENDIRI TANPA PERLU PENING KEPALA DAN BERSUSAH PAYAH UNTUK MENYEDIAKAN PRODUK DAN PLATFORM E-DAGANG. FINGO APP TELAH SEDIAKAN SEGALANYA UNTUK ANDA BERGELAR USAHAWAN ONLINE!

'BUNTU & SERABUT KEPALA' PENDAPATAN BULANAN YANG MASUK SELALU TAK CUKUP?

☛ Nak berniaga modal tak besar
☛ Nak sewa kedai takut melingkup
☛ Nak jadi stokis takde masa post barang
☛ Nak jadi agent tapi tak nak pegang barang
☛ Takde mentor untuk dirujuk
☛ Tak bekerja atau suri rumah sahaja

Maka, laman ini sangat sesuai untuk anda!

5/5

Hai! Nama saya Siti,

Sekarang mari saya kongsikan..

Apa Itu Fingo?

FINGO adalah hasil gabungan dari dua perkataan iaitu “FINGers Online” yang mengambarkan perubahan zaman teknologi berbelanja hanya melalui smart phone seperti LAZADA, SHOPEE dan bermacam aplikasi lagi yang lain.

Pasti anda kenal logo di bawah ni..

Tapi perbezaan ketara Fingo dengan e-commerce lain adalah, barangnya direct dari kilang dan sudah pasti harganya lebih murah dan menjimatkan.

Tengok contoh perbandingan harga ni..

Previous
Next

Murah & jimat kan?

Ya! Tapi yang lebih hebat dan menguntungkan, anda boleh dapat berbagai jenis KOMISYEN keuntungan hasil dari perbelanjaan yang tiada ditawarkan oleh platform online yang lain.

Di Fingo, anda akan dapat komisyen apabila berlaku salah satu dari 3 aktiviti ni;

1. Orang yang mendaftar dengan anda, shopping.. (dapat purata 10% casback)
2. Anda sendiri shopping.. (dapat purata 10% casback)
3. Orang join untuk buat income sama mcm anda.. (dapat RM50/upgrade)

Harap Maklum : Fingo BUKAN seperti di bawah!!

Fingo adalah REAL ONLINE BUSINESS dan bakal menjadi future market place!! 

Jom lihat statistik download apps di Google Play Store.

Dari gambar di atas jelaslah Fingo sangat, sangat, sangat berpotensi untuk menjadi sumber extra income anda!! Kerana??

Lazada : 7 Tahun –> 100 juta download
Shopee : 5 Tahun –> 10 juta download
Fingo : 5 bulan –> 500 ribu download

Kerana…tidak mustahil bisnes social e-commerce Fingo juga boleh capai 100 juta  download atau lebih! Ingat saya bagitau kat atas tadi..salah satu sumber income dari Fingo kalau orang shopping, anda akan dapat purata 10% cashback!

Katakanlah Fingo juga 7 tahun capai 100 juta macam Lazada,

….. 🚀 Andaikata sebulan anda dapat 1000 shopper, setahun akan jadi 12 ribu shopper,

….. 🚀 7 tahun anda ada 84 ribu shopper dari 100 juta shopper keseluruhan,

….. 🚀 Katakanlah sebulan orang shopping RM100, ambik purata 10% anda dapat cash back

Kiraannya jadi begini : RM10 x 84 ribu…berapa income anda? Hampir 1 juta 1 bulan!

Dapat 10 ribu sebulan pun dah banyak bossku!!

Disclaimer: Ini bukan income saya. Ini income partner fingo saya. Saya hanya duplicate ilmu yang diberi sahaja. Sekarang income mereka dah grow lebih dari yg anda lihat.

Saya Berminat! Bagaimana Nak Mula?

Mudah saja untuk grab peluang ni..ikut 2 step di bawah;

STEP 1

SHOPPER
RM 0 ...
  • Login Apps Fingo
  • Percuma Voucher RM5
  • Shopping di E-Hypermart
  • Dapat Produk Pilihan
  • Link Jemputan
  • Cashback Purata 10%
  • Buat Extra Income
  • Peluang Next Level (AM / AT)
  • Private Support Group
  • VIP Bonus (Web Replika)
FREE

STEP 2

PREFERRED SHOPPER
RM 199 Sekali Seumur Hidup!
  • Login Apps Fingo
  • Percuma Voucher RM5
  • Shopping di E-Hypermart
  • Dapat Produk Pilihan
  • Link Jemputan
  • Cashback Purata 10%
  • Buat Extra Income
  • Peluang Next Level (AM / AT)
  • Private Support Group
  • VIP Bonus (Web Replika)
VIP

"Cara Daftar & Upgrade Fingo"

Berikut panduan bergambar & video cara untuk daftar dan upgrade..

VIP Bonus!

Bonus 1 : Website Percuma!

Tahukah anda website memainkan peranan penting sebagai medium online marketing? Sebagai ganjaran setelah anda upgrade keahlian, saya akan berikan website percuma seperti web saya ni untuk boost lagi income fingo anda

Link untuk claim website akan diberikan setelah anda dimasukkan ke private group kami nanti.

Bonus 2 : PS Handbook (Panduan Lengkap Teknik Marketing Fingo)

Jangan pernah mengeluh dan sentiasalah cari peluang! Ketika masalah datang terutamanya berkaitan kewangan, sebahagian orang ada yang mengeluh dan berputus asa. Anda JANGAN sesekali!! Kerana nak berjaya perlu cari peluang untuk berubah dan mencari penyelesaiannya.

Kini, peluang untuk buat extra income di depan mata anda!

Pasaran e-commerce ni laju..Fingo semakin rancak dan terus rancak untuk tahun-tahun mendatang. Tengok Lazada & Shopee buat duit kaw2 tapi sayang mereka tidak buka peluang kepada orang ramai untuk menyertai pasaran ecommerce ni..

BERBEZA dengan Fingo yang beri peluang untuk anda dan kita semua sama-sama merasa buat duit dalam pasaran e-commerce.

Tak join FINGO juga adalah satu keputusan. Join FINGO juga adalah satu keputusan.. 

Maka, buatlah keputusan yang tidak memudaratkan kehidupan anda dikemudian hari. Selagi anda usaha inshaAllah pasti ada ganjarannya nanti!!

Fingo akan tetap berkembang pesat samada dengan anda atau tanpa anda. Buatlah keputusan dengan bijak!

Sekali lagi! Jika masih tak nampak POTENSI BESAR FINGO..WAJIB dengarkan rakaman video di bawah

Soalan Lazim (FAQ)

Soalan lazim klik di sini.

error: Content is protected !!
Minutes
Seconds

Wow! Hampir adik ni buat tak sampai sebulan

CEPAT! Dapatkan Anda!

Minutes
Seconds

Wow! Hampir adik ni buat tak sampai sebulan

CEPAT! Dapatkan Anda!